COCOMOSAIC

De kokosnoot tegels zijn licht, duurzaam, 100 procent natuurlijk en uiterst decoratief. Ze zijn bovendien vriendelijk in het onderhoud, gemakkelijk om plaatsen op een snelle en stijlvolle manier in te richten en hebben een uitgesproken exotische look.
Door het gebruik van Cocomosaic beschikt u over de stijl die u zoekt terwijl u op een zeer milieubewuste wijze handelt!

ESPRESSO BLISS

Holle kant van de kokosnootschelp. Gebeitst

ESPRESSO GRAIN

Bolle kant van de schelp. Gebeitst

NATURAL GRAIN

Bolle kant. Natuurlijk kleur

NATURAL BLISS

Holle kant. Natuurlijk kleur

Snel en eenvoudig

De Cocomosaic tegels die, mits een minieme arbeidsinspanning snel geplaatst kunnen worden, dragen stante pede bij tot een hoge mate van warmte, authenticiteit, elegantie en tegelijkertijd stijl in de ruimte die u aan deze tegels onderwerpt. Naast de eigenheid die deze tegels bezitten zijn deze kenmerken zonder enige twijfel sterke troeven waar u ongetwijfeld constant naar op zoek bent.

Ongezien origineel

Kokosblokjes zijn licht, duurzaam, natuurlijk en vooral dus heel decoratief. Ze zijn makkelijk te plaatsen, makkelijk te integreren in diverse ontwerpen en geven uw interieur een exotische en zogenaamde ‘zen’ -uitstraling.

Eco (very) chic

Cocomosaic is een uiterst hoogwaardig ecologisch en innoverend decoratief product geschikt voor een brede waaier aan interieurtoepassingen. Zo kunnen de tegeltjes op een zeer simpele manier op muren, plafonds en vloeren worden aangebracht.

Don't think small!

Met andere woorden; een ecologisch bewuste keuze voor het creëren van innoverende en originele stijlen!

LANDELIJK

CLASSIC

MODERN