EUROPEAN HARDWOOD

Onze debuutcollectie bestaat uit een verzameling van zorgvuldig geselecteerd en exclusief Europees hardhout, geassembleerd op die manier dat het de identiteit van het oude hout krachtig naar voren brengt. Elk product bezit unieke eigenschappen, die gecombineerd warme en hedendaagse interieurapplicaties vormen. De Gently, Invi,  en Memory zijn telkens verkrijgbaar in eik of notelaar, die qua kwaliteit en hardheid heel erg vergelijkbaar zijn, maar naar uitzicht en kleurintensiteit sterk variëren. De Purity tegels zijn beschikbaar in den en notelaar.

Laat vooral onze referenties en realisaties voor zichzelf spreken en stuur ons een mailtje voor meer informatie.

MEMORY

INVI

PURITY

GENTLY

Zelfde DNA als de Gently, maar met een een heel pak intensere variaties in diepte van kleurtoon. Ongelooflijke natuurlijke textuur. Deze tegel is een heus statement. Ruig, gedurfd en toch erg stimulerend en smaakvol. Laat niemand u nog een grijze muis noemen.

Invi daagt u uit op alle vlakken. Deze tegel volgt de kudde niet, integendeel. De variaties in vorm van blokjes zorgen voor een muur met karakter. Invi op uw muur is een garantie voor een onervaren ervaring.

Een ongekend aantal mogelijkheden met deze topper. Geometrische illusie in symbiose met een verfijnde nonchalance. Kubistische kunstschilders doen hun petje af. De natuurlijke schoonheid van het hout wordt hier schitterend vertaald in een interieur.

Gently is de instapper van de collectie. Maar laat u niet verrassen, deze tegel bezit een overschot aan ziel. Langwerpige stukjes eikenhout of walnoot worden gespleten en zorgen voor een harmonieus geheel. Kalm en tegelijkertijd erg gedistingeerd. Denk lounge.